Σωτήρης Διαμαντόπουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Χολαργό Αττικής το έτος 1984 από γονείς Δικηγόρους. Ο αείμνηστος πατέρας μου, Σπυρίδων Διαμαντόπουλος, Δικηγόρος είχε καταγωγή από την Κορινθία και η μητέρα μου Ευφροσύνη Στρατηγοπούλου, συνταξιούχος Δικηγόρος έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία.

Το 2002, αφού αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αναβρύτων, εισήλθα στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από την οποία αποφοίτησα το έτος 2007. Ακολούθως ολοκλήρωσα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αστικού Δικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Από το έτος 2009 ασκώ το λειτούργημα του Δικηγόρου, διατηρώντας Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, επί της οδού Βουκουρεστίου αρ. 16, μαζί με τα αδέλφια μου Νίκο Διαμαντόπουλο, Δικηγόρο παρ’ Εφέταις και την Έφη Διαμαντοπούλου, Δικηγόρο παρά Πρωτοδίκαις.

Πριν λίγους μήνες, το Σεπτέμβριο του 2017, προήχθην σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω.

Ασκώ μάχιμη Δικηγορία από την αρχή της καριέρας μου. Είμαι Επαγγελματίας Δικηγόρος.

Συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Συλλόγου, γιατί πιστεύω βαθιά ότι συλλογικά μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον για το επάγγελμα που υπηρετούμε και θα υπηρετούμε εφ’ όρου ζωής. Πιστεύω ότι συλλογικά, όλοι εμείς μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Σύλλογο που θα υπηρετεί τον Δικηγόρο, που θα προσφέρει στο Δικηγόρο.

Όλοι εμείς μαζί δημιουργούμε το αύριο,
Όλοι εμείς μαζί διαμορφώνουμε τη Δικηγορία που μας αξίζει!

ΜεΤοΔικηγόρο - Δημήτρης Αναστασόπουλος © 2020