Νίκος Λαγομιτζής

  • Τηλέφωνο: 210-8025833
  • Κινητό: 694-7837879
  • Fax: 210-8056242
  • Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 65, 15124 Μαρούσι Αττικής

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Κυψέλη το 1974, από πατέρα Πειραιώτη και μητέρα Κρητικιά. Σπούδασα στη σχολή ΝΟΠΕ του ΕΚΠΑ (τμήμα Νομικό), ενώ εργαζόμουν ήδη ως μόνιμος δημόσιος υπάλληλος (εκπαιδευτικός, διορισμένος με διαγωνισμό ΑΣΕΠ), διάστημα κατά το οποίο είχα πλούσια συνδικαλιστική δράση, σε τοπικούς συλλόγους και στην ομοσπονδία (ΔΟΕ), έχοντας πάντα υπ’όψιν την αναβάθμιση του λειτουργήματος που ασκούσα τότε.

Άμα τη αποφοίτησή μου από τη Νομική Αθηνών, παραιτήθηκα από τη σιγουριά του δημοσίου, με σκοπό να θέσω εαυτόν στην υπηρεσία των πολιτών, της δικαιοσύνης, της μάχιμης δικηγορίας. Αρθρογραφώ επί ευρύτερων κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων σε γνωστά site, ενώ έχω παρουσιαστεί στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, υπερασπίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, μακριά από αποστεωμένες αντιλήψεις, πάντα με το βλέμμα στο μέλλον.

Υπήρξα πρόσφατα Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και επί θητείας μου η ομάδα ανήλθε στη Β’ εθνική μετά από 32 χρόνια. Είμαι μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, ιδρυτικό μέλος και νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων-greekteachers με έδρα την Αρχαία Ολυμπία και της εταιρείας «Φίλοι της Δελφικής Ιδέας». Τυγχάνω δε Επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου «Βιοφυσικό Περιβάλλον: Νευροεπιστήμες & Μάθηση» του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ολοκληρώνω δε σύντομα το πρώτο μεταπτυχιακό μου, με αντικείμενο τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Είμαι εθελοντής αιμοδότης επί 20ετία και παντρεμένος με τη δασκάλα Μαρία Κούστα, η οποία μου έχει χαρίσει δυο κόρες, τη Μάρα και τη Δήμητρα.

ΜεΤοΔικηγόρο - Δημήτρης Αναστασόπουλος © 2020