Ιφιγένεια Δ. Βασιλοπούλου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1966 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα.

Το 1984 αποφοίτησα από το Α΄ Λύκειο Ν. Ηρακλείου Αττικής και εισήλθα στην Νομική Σχολή Αθηνών από την οποία και έλαβα το πτυχίο μου, με βαθμό σχεδόν άριστα.

Η αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας εντοπίζεται στο 1990, όταν και έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ως νέα τότε δικηγόρος, ενώ παράλληλα δίδασκα σε Νομικά Φροντιστήρια τα μαθήματα της Αναγκαστικής Εκτέλεσης και της Πολιτικής Δικονομίας σε τελειόφοιτους Νομικής και υποψήφιους για την εισαγωγή τους στο δικαστικό σώμα.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να κερδίσω την εμπιστοσύνη των εντολέων μου, καθώς και την αμέριστη εκτίμηση των συναδέλφων μου, ακολουθώντας έκτοτε συνεχώς ανοδική και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία με κύριους τομείς εξειδίκευσης την αναγκαστική εκτέλεση, το εμπορικό και το αστικό δίκαιο.

Το Δικηγορικό μου γραφείο,  ”Ιφιγένεια Δ.  Βασιλοπούλου και συνεργάτες” ξεπερνά τα 25 χρόνια ενεργής και μαχόμενης δικηγορίας και στελεχώνεται με εξειδικευμένους συνεργάτες, που καλύπτουν επιτυχώς όλο το φάσμα και τους κλάδους του δικαίου.

Συμμετείχα και συμμετέχω σε πλήθος επιστημονικών ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση μου.

Είμαι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και της Ελληνικής εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου.

ΜεΤοΔικηγόρο - Δημήτρης Αναστασόπουλος © 2020