Δελτίο Τύπου: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γ.Στασινό

 

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΕΕ Γ. ΣΤΑΣΙΝΟ

 

Χθες, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του ΤΕΕ, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους εξετάσθηκε, μεταξύ άλλων, η μέχρι σήμερα διαμορφωθείσα κατάσταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα προβλήματα που ταλανίζουν αμφότερους τους κλάδους.

Σε σχέση με τον εξορθολογισμό του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος, επαναλάβαμε την πάγια θέση του συνδυασμού μας: η συνολική φορολογική και ασφαλιστική επιβάρυνση των δικηγόρων δεν πρέπει να βρίσκεται άνω του 40% του εισοδήματος μας, κατά μέγιστο ποσοστό, τη στιγμή που σήμερα υπερβαίνει ακόμη και το 80%.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ για την ανάγκη συγκρότησης ενός ενιαίου μετώπου με στόχο την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων, καθώς και τη συνεχή μεταξύ μας συνεργασία και συμπόρευση. Με χαρά διαπιστώσαμε συναντίληψη σε πολλά ζητήματα που μας αφορούν.

Το αύριο των ελεύθερων επαγγελματιών περνά μόνο μέσα από μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες, τις οποίες θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε.

 

 

Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ
«Ο Δικηγόρος
όλοι εμείς, μαζί!»

Δημήτρης Αναστασόπουλος

ΜεΤοΔικηγόρο - Δημήτρης Αναστασόπουλος © 2020