Δελτίο Τύπου: Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2020

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων και φίλων, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδυασμού μας. Όλοι εμείς, μαζί, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές με τον πιο όμορφο τρόπο. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο τ. Πρόεδρος ΔΣΑ κ. Δ Παξινός, η Υπουργός Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως, ο βουλευτής κ. Θ. Πλεύρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων κ. Ν. Κωστόπουλος, οι τ. Σύμβουλοι ΔΣΑ κ.κ. Ευ. Ζερβέας, Θ. Παυλόπουλος και Τ. Χριστόπουλος, ο συνάδελφος κ. Δ. Ιατρίδης και πολλοί άλλοι.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, όλους τους μαχόμενους δικηγόρους, που αγωνίζονται καθημερινά όπως και εμείς, συχνά υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, και ήσασταν μαζί μας. Και τη νέα χρονιά παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση που εξαρχής δώσαμε: να είμαστε πάντα Με Το Δικηγόρο. Με τον κάθε δικηγόρο ξεχωριστά και για όλους μαζί.

Η προσωπική μας σχέση και εμπιστοσύνη είναι ο πιο σημαντικός λόγος στην καθημερινή προσπάθειά μας για τη βελτίωση των συνθηκών της δικηγορίας στη χώρα μας. Αυτά θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμή μας για το νέο έτος.

 

 

ΜεΤοΔικηγόρο - Δημήτρης Αναστασόπουλος © 2020