Δελτίο Τύπου: Δράσεις για την υλοποίηση της συμμετοχής δικηγόρων στη μεταβίβαση ακινήτων και σύσταση εταιρειών

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Στο πλαίσιο του φάσματος ενεργειών για την υλοποίηση της πρότασής μας σχετικά με τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας στην κατεύθυνση της πρόβλεψης υποχρεωτικής συμμετοχής των δικηγόρων στα συμβόλαια και στη σύσταση εταιρειών, αποστείλαμε χθες σε όλους τους δικηγόρους/νομικούς που εκπροσωπούν τον κλάδο μας στη Βουλή των Ελλήνων σχετική επιστολή. Στην επιστολή μας αναπτύσσεται λεπτομερώς η ως άνω πρόταση και διατυπώνεται το αίτημα πραγματοποιήσεως συναντήσεων εργασίας, ώστε να ληφθούν το ταχύτερο δυνατό οι δέουσες αποφάσεις.

Περαιτέρω, την Πέμπτη 20/2/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής και μελών του συνδυασμού μας, και συγκεκριμένα των κων Δ.Αναστασόπουλου, Ι.Μανουσάκη και Ι.Παγώνα, με τον δικηγόρο και βουλευτή κ. Γεώργιο Κώτσηρα, όπου τέθηκε επί τάπητος η ως άνω πρόταση. Ο κ. Κώτσηρας αντιμετώπισε θετικά την πρότασή μας, δεχόμενος ότι πρέπει να συζητηθεί και να υποστηριχθεί ευρύτερα.

Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, καλώντας όλους τους συναδέλφους και τους συνδικαλιστές να συνδράμουν, όπως ο καθένας δύναται. Σε αυτή την πορεία δεν χωρά το «εγώ» και το «οι άλλοι», αλλά μόνο το «εμείς».

Δημήτρης Αναστασόπουλος
Σύμβουλος ΔΣΑ
Επικεφαλής του συνδυασμού
«Ο Δικηγόρος, Όλοι εμείς μαζί»

 

 

ΜεΤοΔικηγόρο - Δημήτρης Αναστασόπουλος © 2020